Wat was het feest geweldig!

Afgelopen zaterdag (03-11-18) was het eindelijk zover. Na maanden voorbereiding mochten wij ons 11-jarig jubileum vieren bij Café Zalencentrum de Viersprong. Hier hebben wij de afgelopen 11 jaar mogen repeteren elke vrijdagavond dus het was super om ons feest daar ook te mogen vieren. 

Niet alleen vierden we ons 11 jarig bestaan, maar we hebben ook prachtige nieuwe kleding! We zijn sponsoren heel dankbaar voor deze super toffe nieuwe outfits. 

 

De dag begon voor alle leden van Hoe Ist?! om 10 uur. We hadden met zijn alle afgesproken om de Vierspong helemaal om te bouwen tot een grote feestzaal. Dit was aardig gelukt, met wel 600 groen/gele ballonnen! Ook moesten er bloemen gehaald worden, slingers opgehangen worden en natuurlijk worstenbroodjes voor het harde werken! Nadat de hele zaal versiert was is iedereen even naar huis gegaan. We waren blij dat er wat extra handen waren door aanhang van sommige leden en ouders die even een kijkje kwamen nemen. 

 

Rond half 6 was iedereen terug bij de Viersprong. We hadden een korte soundcheck en een korte doorloop van het programma. Daarna had Bram (van de Viersprong) een heerlijk buffet met friet en snacks! Toen heeft het bestuur even het woord genomen. Om iedereen te bedanken voor hun inzet heeft iedereen een speldje met 11-jaar Hoe Ist?! gekregen! Nadat iedereen gekust en gekroeld had gingen we lekker eten! 

 

Vervolgens gingen we ons mooi maken! Nieuwe kleding aan, haartjes goed en gaan! Lotte en Laura waren er om foto's van ons te maken! Op deze nieuwe foto's zijn we maar al te trots! Deze twee dames hebben ook de rest van de feestavond vastgelegd. Om half 8 stapten de eerste ouders, aanhang en sponsoren binnen voor de Pré-Party! Tijdens dit moment hebben wij ouders en sponsoren bedankt voor hun bijdrage aan Hoe Ist?! Wat wij heel tof vonden was dat onze ouders ook nog een cadeau hadden voor ons! Namelijk 12x11 euro om een nieuw arrangement aan te schaffen! Hoe leuk is dat! Ook hebben wij even onze voorzitster Lisa in het zonnetje gezet. Zonder deze fantastische meid had ons feest nooit zo goed georganiseerd kunnen zijn! Nou en dat heeft ze geweten! Een prachtige bos bloemen en haar lievelingsdrank heeft ze van ons gekregen! 

 

Om 20:22 trapten wij de avond af met een kort blokje. Twee bekende nummers van ons: Radar love en Let me entertaine you. Vervolgens speelde Jeugdhofkapel WOW, 't Mays kabaol, Noodtkreet, Hierzènwedan en Fluitje van een Band stuk voor stuk een fantastisch feestblok! Wij hebben heerlijk gedanst! Tussendoor kwamen ook de Peeënstekers langs voor het officiële gedeelte van het feest. De Prins had het gelukkig heel interactief gemaakt, want in heel lang luisteren zijn wij nou eenmaal niet zo goed! Vervolgens hebben wij ons feestblok gespeeld! Openen met Crazy in Love vervolgens een Wham-medley gevolgd door Vlieg met me mee waarbij Dewy zong. Daarna nog een Feestmedley met hits zoals: Give it up, Livin on a prayer, I will survive, Hey Jude, Let it be, You give love a bad name etc. Wat mooi was om te horen was dat iedereen de nummer mee zong! Sommige leden moesten bijna een traantje weg pinken! We eindigden met een terugblik naar ut Grote veurspel van 2016; Daar hadden Jorik en Hugo de Blues Brothers gedaan en dat hebben ze op ons feest nogmaal laten zien! Wat hebben we toffe reacties gehad na ons optreden! 

 

't Mays Kabaol en Nootdkreet hebben beide nog een blokje gespeeld en daarna nam Feest DJ Remco ons feest op een geweldige wijze over! We hebben gefeest tot 2:00u met heel wat andere gasten van verschillende Carnavalsverenigingen uit Dongen! 

 

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die dit fantastische feest mogelijk hebben gemaakt! Wij hebben genoten! Op naar 22 jaar Hoe Ist?!


Hoe Ist?! Army, 11-jarig jubileum

 

Jaja, in juni is het zo ver! Dan bestaan wij officieel 11 jaar! Dit willen wij graag met jullie vieren!

 

Zien wij jullie zaterdag 3 november 2018 bij Café-zalencentrum de Viersprong?

 

 

 

 

 


Jaja, dames en heren! Het is de 11e van de maand! Dat betekent een onthulling over ons feest! Deze maand zijn dat de Dongense bands waarvan wij nu al weten dat ze aanwezig zijn op ons feest!

Jeugdhofkapel WOW is van de partij! Daar zijn wij als trotse voorouders heel blij mee!

 

 

 

 

Ook Hierzènwedan zijn erbij! Dit vinden wij ook bijzonder omdat er ouders/tantes/ooms spelen in deze band!

 

 

 

 

Volgende maand meer over ons jubileumfeest op 3 november!!

 


Aftellen!!


 

Wij presenteren u, de bands die spelen op ons jubileumfeest!

Check de volgende pagina voor meer informatie over deze fantastische bands!

 

 

Bands Jubileumfeest!


Beste bezoekers!

 

Je kan je vanaf nu aanmelden voor ons jubileumfeest via dit facebook evenement! Scan de QR-code met uw smartphone of tablet en meldt je aan!

 

Lukt het scannen niet? Gebruik de de onderstaande code:

https://www.facebook.com/events/1867765923315948/ 

 

Oja, we vinden het heel fijn als u ook uw vrienden uitnodigt! 

 

Alvast bedankt!