Lieve volgers,

Één jaar geleden zijn wij begonnen met ''Vriendje voor een tientje''. Na dit jaar hebben wij door deze lieve vriendjes allerlei nieuwe muziek kunnen aanschaffen en leuke evenementen kunnen bezoeken.

De huidige vriendjes ontvangen binnenkort een mail. Maar, bent u geen vriendje geweest afgelopen jaar? Dan kan dat nu natuurlijk ook nog!

Voor één jaar kan je ons sponsoren met €10! Wilt u meer informatie? Spreek dan onze leden aan, stuur een privé bericht of mail naar info@hoe-ist.nl. Dan krijgt u meer informatie!

Alvast bedankt! Delen mag!

Heel veel groetjes,

Alle leden van Hoe Ist?!


Carnaval 2018!

Wat hebben wij een fantastische carnaval achter de rug! De eerste paar dagen hebben alle leden de tijd gehad om voor zichzelf op stap te gaan. Maandag begon voor Hoe Ist?! de carnaval. Die dag waren we Hofkapel bij de Peeënstekers. We hebben de hele dag de raad begeleid en eindigde met een optreden op het Peeje geblaos bij onze trouwe sponsor Café de Viersprong!

 

Dinsdag hebben we samen met Hierzènwedan een kroegentocht georganiseerd. Na de inschrijving waren we met 50 man! Een fantastisch aantal om een middag lol te maken. Het was ook een geslaagde middag. Jeugdhofkapel WOW sloot ook nog aan! We hebben afgesloten met z'n alle bij de Viersprong met friet en snacks!

 

Oftewel, een kort maar krachtige carnaval met de band! Hieronder een serie foto's die je kan bekijken!


Ut grote veurspel

Wat een avond was dat! We begonnen met deze fantastische vrijwilligers die ons wilden schminken. Wat hebben ze dat mooi gedaan! Helemaal klaar voor het Bennie Bang bal. 

Op het optreden zelf begonnen we met een opening, waarin het thema naar voren kwam. Een medley met Thriller, Vila Volta en eindigen met Carnavalsfestival om het feest te starten. Vervolgens hebben we een carnavalsmedley gespeeld, een foute medley gespeeld en eindigden we met een Guus Meeuwis medley, met als hoogtepunt 't dondert en het bliksemt! 

 

Wij hebben genoten! Top avond! 


We wensen je een nieuw jaar

bruisend en sprankelend,

stralend en schitterend,

gezond en gelukkig,

zorgeloos en prachtig!


 Hallo trouwe volgers,

 

Wij als vereniging zijn een actie gestart genaamd: "Vriendje voor een tientje". Dit houdt in dat je een jaar lang onze vereniging steunt voor 10 euro! Het zou super zijn om zoveel mogelijk vriendjes te verzamelen! Wil jij ook ons vriendje worden? Neem dan contact op voor verdere informatie via een berichtje op facebook of mail naar info@hoe-ist.nl! 

Alvast bedankt!

Lieve groetjes, alle leden van Hoe Ist?!


't Eghte Muziekfestijn - Gorinchem 

Wat hebben we een leuke zaterdag gehad. 22 mei was het zo ver. Wij gingen met de club voor de eerste keer naar Gorinchem om lekker muziek te maken. Drie maal hebben we mogen spelen. De boot was ons eerste podium, super gaaf om daarop te mogen blazen terwijl we voeren naar de andere kant. Verder op verschillende podia opgetreden in de stad zelf.

Als afsluiter hebben we lekker met zijn alle gegeten! Oftewel, een top dag! 


Oranjeparkfestival 2017

 

Twee dagen zijn wij kei hard aan het werk geweest tijdens het Oranjeparkfestival tijdens Koningsnacht en dag. Altijd fijn om vrijwilligerswerk te doen voor je club! 


Een paar kiekjes van Carnaval 2017!


Straotparade 2017

 

Wat een gezellige dag was het vandaag! Heerlijk muziek gemaakt op allerlei locaties in Dongen! Door onze geweldige begeleider Ad Broeders en gastmuzikant Ward Broeders was vandaag een succes! Bedankt daarvoor! 

We hebben gezellig samen afgesloten bij FrietEnzo! Op naar het volgende optreden! 


Wij wensen jullie allemaal een zalig kerstfeest en een muzikaal 2017 toe! 

Fred en Petra
Fred en Petra

Alweer wat weken terug waren wij te gast bij de 25-jarige bruiloft van Fred en Petra. Zij zijn onze sponsoren vanuit Zalencentrum de Viersprong. Het was een gezellige dag! Nogmaals gefeliciteerd en geniet nog vele jaren van elkaar! Pieten op bezoek! 


Wat een heerlijke zaterdagochtend tijdens de pietentraining van MHC Liberty Dongen. Onze collega's uit het verre Spanje waren op bezoek! Ze hebben de kinderen vermaakt met een mooi stukje muziek! Tot volgend jaar Pietenband! 


Jeroen Bosch festival 2016

Het is al een tijdje geleden, maar wat was het een gezellige dag. Jeroen Bosch festival 2016. Dit vond plaats op 4 september. Gelukkig hadden we onze gastmuzikant Jeroen (haha) bij om ons te ondersteunen tijdens de optredens. We mochten deze dag vier keer shinen op het podium. Een hoogtepunt van deze dag was toch wel de minuten of fame in een uitzending van Omroep Brabant. Hierboven kun je dit fragment nogmaals bekijken. Onze klarinettist Dewy werd al giechelend geïnterviewd waardoor het heel spontaan werd.