Leden

Op deze pagina kunt u onze leden beter leren kennen!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Dewy Bosters. Ik ben 21 jaar en woon in Dongen. Op dit moment studeer ik aan de PABO op Avans in Breda. Één van mijn hobby's is muziek maken. Dit doe ik graag als klarinettist bij Hoe Ist?! Mijn lievelingsnummer is : ''de foute medley''. Daarnaast zit ik in de marketingcommisie en ben ik verantwoordelijk voor de website, facebook, snapchat en instagram. Hopelijk zie ik u snel bij een optreden! 

Hee allemaal,

Mijn naam is Lisa Asselman! Ik ben 23 jaar en woon in Dongen. Ik ben vanaf de oprichting van de band lid van Hoe Ist?! en ben begonnen op klarinet. Sinds kort ben ik vanwege onze bezetting overgestapt naar saxofoon. Ik vind het super leuk om met z'n allen muziek te maken en geniet van de gezellige optredens tijdens kapellenfestivals, carnaval en alle andere evenementen. 

Mijn naam is Timo Schaap. Ik ben 22 jaar oud en studeer Biomedical Engineering aan de technische universiteit van Eindhoven. Ik ben al vanaf onze oprichting lid van Hoe Ist?!. Ik ben begonnen als alt saxofonist, maar ben binnen een jaar vast overgestapt op de tenor saxofoon. Dit instrument speel ik nu nog steeds met liefde en plezier. Ook ben ik de voorzitter van onze muziekcommissie, waarbij we een leuke muzikale invulling aan ons clubje proberen te geven. Buiten Hoe Ist?! speel ik ook tenor sax bij Koninklijke muziekvereniging Dongen. Ik ben altijd te vinden bij onze optredens, dus hopelijk zie ik jullie dan!


Hoi! mijn naam is Robin Kokx. Ik ben nu 23 jaar oud en ben lid van het eerste uur. Ik woon in Dongen en volg de opleiding environmental science for sustainable energy and technologies oftewel milieukunde. Ik bespeel de trombone wat natuurlijk een super mooi instrument is. Verder zit ik bij Hoe ist?! in de activiteitencommisie.

Ik hoop jullie natuurlijk te zien bij komende optredens en als je vragen hebt kun je me altijd aanspreken.

Hoi!

Mijn naam is Marieke Verbunt. Ik ben 20 jaar en ik woon in Dongen. Ik studeer geografie en planologie. Ik ben een van de 2 saxofonisten bij Hoe Ist?! Verder maak ik deel uit van de marketingcommissie, vooral social media en de website komt hier bij kijken. Tot snel bij een optreden!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jorik Bosters en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een van de vier trompettisten in onze band. Ik maak deel uit van de muziekcommissie en ik ben de muzikaal leider. Naast trompet speel ik ook nog basgitaar. Een paar nummers die wij spelen heb ik gearrangeerd en daar ben ik stiekem best wel trots op. Mijn verdere hobby’s zijn voetballen en feesten. Wil jij ons feestje ook meemaken? Kom lekker een keer kijken! Een avondje Hoe ist?!, je weet niet wat je mist!  

 

 


Mijn naam is Dominique van Kuijk en ben 22jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Dongen. Werkzaam als verloskundige. Sinds de oprichting in 2007 speel ik trompet bij Hoe Ist?!. Dit doe ik al jaren met veel plezier! Daarnaast ben ik ook altijd in voor een drankje met vrienden en vriendinnen!

 

Wil je nog meer van me weten, spreek me gerust eens aan bij een optreden!

Hallo, ik ben Emiel Broeders. Mijn leeftijd is 22 jaar en ik ben woonachtig in Dongen.

Ik ben slagwerker bij blaoskapel Hoe Ist en Koninklijke muziekvereniging Dongen. Ook zit ik in de muziekcommissie van Hoe Ist en daar beslissen we over belangrijke muziekzaken. Op dit moment studeer ik werktuigbouwkunde aan de Fontys Hogeschool Engineering in Eindhoven en mijn favoriete sport is wielrennen. Met carnaval ben ik meestal in de kroeg te vinden en mag je mij altijd een biertje geven.

Mijn naam is Kevin ik ben 23 jaar oud en speel tegenwoordig Sousafoon bij Hoe ist?!.Ik ben afgestudeerd aan de opleiding outdoor and adventure. Met dit diploma kun je aan de gang in de recreatie sector. Ik heb ook een eigen bedrijfje in deze sector. Daarnaast zit ik in de sponsor commissie van Hoe ist?! Dus wilt u ons sponsoren dan mag u mij altijd aan mijn mouw trekken. 


Hallo! Ik ben Tessa! Ik ben 22 jaar en woon sinds een paar jaar in Nijmegen. Ik studeer daar Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. In het weekend verlaat ik mijn drukke studentenleventje voor een gezellig avondje met Hoe ist?! Ik speel klarinet en ben al vanaf het begin af aan lid. Naast het muziek maken, ben ik ook lid van de activiteitencommissie. Ik ontvang alle mailtjes die naar ons gestuurd worden en ik zorg ervoor dat er optredens en leuke activiteiten geregeld worden. 

 

Heeii allemaal, Ik ben Lieke, 16 jaar en ik kom uit Rijen. Ik zit op de Rooi Pannen in Tilburg en ik volg daar de studie Ruimtelijke Vormgever. Mijn grootste passie is toch wel muziek maken. Ik speel bij Hoe Ist op Bariton. Ik zit er nog niet zo lang bij, maar heb het echt al super naar mijn zin! Mijn lievelingsnummer zou ik niet kunnen kiezen, want ik vind alles eigenlijk heel erg tof om te spelen. Kom ook gezellig een keer kijken tijdens de repetitie, want het is super leuk om muziek te maken bij Hoe Ist!

Beste lezer,

 

Mijn naam is Hugo van Blokland, ik ben 21 jaar. Het hele jaar en vooral tijdens carnaval ben ik regelmatig op pad met Hoe Ist?! Bij een blaaskapel zitten is erg handig als je van muziek spelen én van feest houdt!! Ik zit bij Hoe Ist?! in de sponsorcommissie en ik ben de penningmeester van de club. Groeten en hopelijk tot bij een optreden!